Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow.

Specificaties Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

219764

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow

Met de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow ga je moeiteloos door je strijkgoed zonder kreukels. Het frame van deze strijkplank is niet alleen stabiel, maar ook verstelbaar. Hierdoor kun je de strijkplank eenvoudig op de gewenste hoogte instellen, variërend van 69 centimeter tot 96 centimeter. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het strijken geen last van je rug krijgt. De standaardafmeting van de strijkplank is 124 centimeter bij 45 centimeter, waardoor je genoeg ruimte hebt om je kledingstukken moeiteloos glad te strijken. Deze Brabantia Strijkplank is ontworpen met handige functies die het strijken nog gemakkelijker maken. Aan het uiteinde van de strijkplank bevindt zich een handige houder voor je strijkijzer, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. Met het kinderslot hoef je je geen zorgen te maken dat de strijkplank plotseling inklapt. Daarnaast is de strijkplank uitgerust met een transportvergrendeling, zodat deze niet uitklapt wanneer je hem bijvoorbeeld de trap af draagt. Dankzij de schuimlaag en de bijbehorende strijkplankhoes behoren kreukels tot het verleden. Je kleding zal er na het strijken perfect en glad uitzien. De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow is een onmisbaar hulpmiddel voor een moeiteloze strijkervaring.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Happy Glow koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals