Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves.

Specificaties Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118487

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves

Als je het niet mooi vindt om een strijkplank in de woonkamer of kast te hebben staan, dan is de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves iets voor jou. Het mintgroene frame, in combinatie met de groene bladeren op de strijkplank, geeft deze een tropisch tintje. Je kunt de strijkplank eenvoudig op de juiste hoogte zetten, omdat deze verstelbaar is in 7 verschillende hoogtes. Met een breedte van 45 centimeter heeft de strijkplank een groot oppervlak om te strijken. Hierdoor is het vaak niet nodig om het kledingstuk te verplaatsen. Aan de zijkant van de strijkplank is er ruimte voor jouw stoomgenerator. En als je klaar bent met strijken, kun je de strijkplank gemakkelijk opbergen dankzij het easy-lock systeem, zonder dat deze weer uit elkaar vouwt. De afmetingen van de strijkplank zijn als volgt: 124 x 45 cm. Maar dat is niet alles! De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves heeft nog meer handige functies. De strijkplank is voorzien van een stevig en stabiel ontwerp, zodat je comfortabel kunt strijken zonder dat de plank wiebelt. Daarnaast is de hoes van de strijkplank gemaakt van hoogwaardig katoen met een veerkrachtige schuimlaag, wat zorgt voor een glad en gemakkelijk strijkoppervlak. Bovendien is de hoes voorzien van een hittebestendige parkeerzone.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals