Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats.

Specificaties Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

124747

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

De Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats is een absolute must-have voor iedereen die van efficiënt strijken houdt. Met zijn indrukwekkende breedte van 135 centimeter is deze strijkplank perfect geschikt voor gebruik met stoomgeneratoren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hitte van de stoomgenerator, want de parkeerplaats is hittebestendig en beschermt je vloer tegen eventuele schade. Deze strijkplank is ook ergonomisch ontworpen, met 7 verschillende hoogte-instellingen, zodat je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen lengte en voorkeur. Het grote oppervlak van 38 centimeter breed maakt het strijken van zelfs de grootste kledingstukken een fluitje van een cent. Je hoeft het kledingstuk niet vaak te verplaatsen, omdat er voldoende ruimte is om het helemaal uit te spreiden. Maar dat is nog niet alles! Deze strijkplank heeft ook een handige zijruimte waar je jouw stoomgenerator kunt plaatsen, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. En wanneer je klaar bent met strijken, hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van de strijkplank. Dankzij het easy-lock systeem kun je hem gemakkelijk opvouwen en opbergen, zonder dat hij onverwachts weer uitklapt. Strijken was nog nooit zo eenvoudig en plezierig!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

Om erachter te komen of de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals