1. blackfriday
  2. Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze.

Specificaties Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

119743

Omschrijving van de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Heb je vaak kleine stapels wasgoed die gestreken moeten worden en heb je weinig ruimte om een grote strijkplank op te bergen? Dan is de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze perfect voor jou. Deze compacte strijkplank is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De anti-slip voetjes zorgen ervoor dat de plank stevig op zijn plaats blijft staan en beschermen tevens je tafel. Je klapt eenvoudig de voetjes uit, plaatst de strijkplank op een tafel en strijkt moeiteloos je shirts kreukvrij. Het werkoppervlak is groot genoeg voor een shirt, blouse of zelfs een spijkerbroek. Na gebruik kun je de strijkplank gemakkelijk opbergen in een kast of achter een deur. De afmetingen van de strijkplank zijn als volgt: Lengte: 95 cm, Breedte: 30 cm, Hoogte: 60 cm. Maar dat is nog niet alles! Deze Brabantia Tafelstrijkplank biedt niet alleen functionaliteit, maar ook stijl. De Morning Breeze print geeft een vleugje frisheid aan je strijkruimte en maakt het strijken een stuk aangenamer. De kwaliteit van Brabantia staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat je jarenlang plezier zult hebben van deze strijkplank. Of je nu een snelle strijkklus hebt of uitgebreid de tijd neemt, met de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning.

Pluspunten
  • Met het kleine formaat kun je gemakkelijk de strijkplank op een tafel of werkblad plaatsen. Het opbergen is geen probleem, dankzij de ophanghaak en de compacte afmetingen. De anti-slipvoetjes voorkomen schade aan de tafel of het werkblad.

Minpunten
  • Vanwege het kleine formaat moeten kledingstukken regelmatig worden verplaatst. Als er geen stopcontact bij een tafel is, is het moeilijk om de strijkplank bij een stopcontact te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Om erachter te komen of de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals