Braun CareStyle 1 IS 1014 VI Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI.

Specificaties Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

128802001

Omschrijving van de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Met de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI ben je binnen de kortste keren verlost van je gekreukte wasgoed dankzij een continue stoomproductie van 120 g/min. Deze stoomgenerator kan zelfs de meest hardnekkige kreukels aan, met een krachtige stoomstoot van 360 gram per minuut. Bovendien kun je met de verschillende temperatuurinstellingen voor synthetische stoffen, wol, zijde, polyester katoen en linnen altijd het juiste programma kiezen voor al je wasgoed. Met een ruim waterreservoir van 1,5 liter is deze stoomgenerator perfect voor wie veel wasgoed moet wegwerken. Je kunt maar liefst één uur lang ononderbroken strijken. En geen zorgen, de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI geeft zelf aan wanneer het tijd is om de stoomgenerator te ontkalken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Dus zeg maar dag tegen gekreukelde kleding en maak kennis met de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6 bar vlieg je door die berg wasgoed heen. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt. Je schakelt gemakkelijk tussen de 3 vooraf ingestelde keuzeopties voor temperatuur- en stoominstellingen. Met een stoomdruk van 6 bar ga je moeiteloos door die berg wasgoed. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt. Je kunt eenvoudig wisselen tussen de 3 vooraf ingestelde keuzeopties voor temperatuur- en stoominstellingen.

Minpunten
  • Het schoonmaakprogramma is makkelijk, maar vereist enige handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Om erachter te komen of de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle 1 IS 1014 VI is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle 1 IS 1014 VI koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.