Braun CareStyle 5 IS5145BK Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun CareStyle 5 IS5145BK. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun CareStyle 5 IS5145BK.

Specificaties Braun CareStyle 5 IS5145BK

Merk

Braun

Fabrikantcode

128792601

Omschrijving van de Braun CareStyle 5 IS5145BK

De Braun CareStyle 5 IS5145BK in het elegante zwart is het perfecte hulpmiddel voor moeiteloos strijken. Deze stoomgenerator is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt een unieke functie: de mogelijkheid om achteruit te strijken zonder dat het strijkijzer vast komt te zitten achter knopen of dikke stukken stof. Dit betekent dat je nu nog sneller en efficiënter kunt strijken, zonder enige frustratie. De strijkzool van de Braun CareStyle 5 IS5145BK is voorzien van stoomgaatjes tot in de punt en heeft een afgeronde achterkant. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig langs randen en moeilijk bereikbare plekken kunt strijken. Met het ruime waterreservoir van 2 liter hoef je niet steeds bij te vullen, waardoor je lang achter elkaar kunt strijken. Bovendien biedt deze stoomgenerator een krachtige stoomstoot en hoge stoomdruk, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreuken moeiteloos verdwijnen. Met de Braun CareStyle 5 IS5145BK haal je een professioneel strijkresultaat in huis, zonder gedoe en met optimaal gemak.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met een stoomstoot van 400 gram per minuut maakt het snel korte metten met hardnekkige kreukels. 2

  .

  De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt. 3

  .

  Het waterreservoir is verwijderbaar, waardoor je het gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Minpunten
 • Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun CareStyle 5 IS5145BK

Om erachter te komen of de Braun CareStyle 5 IS5145BK ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle 5 IS5145BK is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle 5 IS5145BK koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.