Braun CareStyle 7 IS 7282 BL Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL.

Specificaties Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

Merk

Braun

Fabrikantcode

128805001

Omschrijving van de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

De Braun CareStyle 7 IS 7282 BL is een krachtige stoomgenerator met een indrukwekkende stoomstoot van 600 gram per minuut. Hiermee kun je zelfs de meest dikke stoffen, zoals je favoriete spijkerbroek, moeiteloos gladstrijken. Met een ruim waterreservoir van 2 liter kun je zonder onderbrekingen een grote berg was wegwerken. Vul het reservoir van tevoren en je kunt ongestoord aan de slag. Wat deze stoomgenerator echt uniek maakt, is de geavanceerde 3D techniek. De achterkant van de strijkzool staat licht omhoog, waardoor je eenvoudig over knopen en zakken kunt strijken. Bovendien komt er ook stoom uit de punt van de strijkzool, waardoor je zelfs de naden van je overhemd perfect glad kunt strijken. En dankzij de verticale stoomfunctie kun je ook je lange jurken en gordijnen eenvoudig kreukvrij maken na een wasbeurt. Houd er wel rekening mee dat niet alle strijkplanken geschikt zijn om een stoomgenerator te tillen. Met de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus. Geniet van perfect gladgestreken kledingstukken en stoffen, zonder gedoe. Kies voor deze stoomgenerator en maak het strijken een stuk gemakkelijker en sneller.

Pluspunten
  • Het waterreservoir is groot, met een inhoud van 2 liter, waardoor je grotere hoeveelheden wasgoed kunt strijken. Dankzij de hoge stoomdruk van 8 bar kun je ook dik textiel gemakkelijk gladstrijken. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Het opwarmen van de stoomgenerator kost 2 minuten, dus je moet even geduld hebben voordat je begint met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL

Om erachter te komen of de Braun CareStyle 7 IS 7282 BL ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle 7 IS 7282 BL is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle 7 IS 7282 BL koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.