1. blackfriday
  2. Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Braun CareStyle Compact IS 2132 WH Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH.

Specificaties Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Merk

Braun

Fabrikantcode

128804000

Omschrijving van de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Met de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH geef je jouw strijkervaring een nieuwe dimensie. Dankzij het unieke verticale ontwerp neemt deze stoomgenerator de helft minder ruimte in beslag op jouw strijkplank. Hierdoor hou je meer ruimte over voor andere taken in de huishouding. Maar dat is niet het enige voordeel van dit apparaat. De DoubleSteam technologie zorgt ervoor dat je maar liefst twee keer zo snel kunt strijken in vergelijking met andere stoomstrijkijzers van Braun. Dit komt doordat de CareStyle Compact IS 2132 WH twee keer zoveel stoom produceert, waardoor je slechts één keer over de vouwen in je kleding hoeft te gaan. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Daarnaast biedt deze stoomgenerator een extra stoomstoot van maar liefst 400 gram per minuut, ideaal voor het verwijderen van hardnekkige kreukels. Met de FreeGlide 3D technologie glijd je moeiteloos over knopen en zakken heen, zonder enige weerstand te ervaren. Hierdoor wordt het strijken van kleding een snel en efficiënt klusje. En het fijne is dat je de CareStyle Compact IS 2132 WH niet alleen horizontaal kunt gebruiken op een strijkplank, maar ook verticaal. Zo kun je eenvoudig jouw hangende kleding of gordijnen opfrissen, zonder dat je ze helemaal hoeft af te nemen. Kortom, met de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH wordt strijken een plezierige en snelle.

Pluspunten
  • Kalk kan eenvoudig uit het apparaat worden verwijderd door het reinigingsprogramma te gebruiken. Met een stoomstoot van 400 gram per minuut verdwijnen hardnekkige kreukels snel. De stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Het schoonmaakprogramma is simpel, maar vereist enige handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH

Om erachter te komen of de Braun CareStyle Compact IS 2132 WH ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle Compact IS 2132 WH is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun CareStyle Compact IS 2132 WH koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.