Braun TexStyle 3 SI3030PU Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun TexStyle 3 SI3030PU. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun TexStyle 3 SI3030PU.

Specificaties Braun TexStyle 3 SI3030PU

Merk

Braun

Fabrikantcode

127405000

Omschrijving van de Braun TexStyle 3 SI3030PU

De Braun TexStyle 3 SI3030PU is een geweldig strijkijzer dat geschikt is voor al je strijkklussen. Met een indrukwekkende continue stoomproductie van 45 gram per minuut zorgt dit strijkijzer ervoor dat de meeste hardnekkige kreukels moeiteloos verdwijnen. En als je toch een kreukel tegenkomt die wat moeilijker te verwijderen is, maak dan gebruik van de krachtige stoomstoot van 140 gram per minuut. Dit strijkijzer is binnen no time opgewarmd en klaar voor gebruik, dus je kunt even snel dat shirtje strijken dat je vanavond wilt dragen. Dit strijkijzer is ook perfect geschikt voor het strijken van overhemden. De stoom komt namelijk tot in de punt van het strijkijzer, wat het makkelijker maakt om boorden en ruimtes rondom knopen te strijken. Daarnaast beschikt dit strijkijzer over een handig waterreservoir dat gemakkelijk bij te vullen is, zodat je niet steeds onderbrekingen hebt tijdens het strijken. Met de Braun TexStyle 3 SI3030PU wordt strijken een fluitje van een cent en kun je genieten van perfect gestreken kleding, elke keer weer.

Pluspunten
  • Stoom komt zelfs in de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. - Dit strijkijzer heeft zelfs stoom in de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Door de snelle opwarmtijd is dit strijkijzer in slechts 35 seconden warm en klaar voor gebruik. - Dankzij de snelle opwarmtijd is dit strijkijzer binnen slechts 35 seconden warm en klaar voor gebruik. Kalk stoom je eenvoudig uit het apparaat door het reinigingsprogramma af te spelen. - Je kunt kalk eenvoudig uit het apparaat stomen door het reinigingsprogramma af te spelen.

Minpunten
  • Het strijkijzer schakelt niet automatisch uit wanneer je het niet gebruikt, vergeet het dus niet uit te zetten na het strijken. Het reinigingsprogramma om te ontkalken is eenvoudig, maar vereist enige handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun TexStyle 3 SI3030PU

Om erachter te komen of de Braun TexStyle 3 SI3030PU ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 3 SI3030PU is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 3 SI3030PU koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.