Braun TexStyle 3 SI3042VI Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun TexStyle 3 SI3042VI. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun TexStyle 3 SI3042VI.

Specificaties Braun TexStyle 3 SI3042VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

127405002

Omschrijving van de Braun TexStyle 3 SI3042VI

De Braun TexStyle 3 SI3042VI is een absolute must-have voor het perfecte gestreken resultaat, zelfs op het laatste moment. Met een opwarmtijd van slechts 35 seconden is dit strijkijzer snel klaar voor gebruik. De continue stoomproductie van 45 gram per minuut zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verdwijnen. En mocht je toch een extra krachtige stoomstoot nodig hebben, dan biedt de stoomstootfunctie van 160 gram per minuut uitkomst. Dankzij het slanke ontwerp en de puntige strijkzool is dit strijkijzer ideaal voor het strijken van overhemden. Met de punt kom je moeiteloos bij boorden en strijk je de ruimtes rondom knopen glad. De stoom komt tot in de punt van de strijkzool, waardoor zelfs de lastigste plekjes eenvoudig gestreken kunnen worden. Met de Braun TexStyle 3 SI3042VI hoef je je geen zorgen te maken over kreukels in je kleding. Dit strijkijzer zorgt voor een professioneel resultaat, of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit. Maak korte metten met kreukels en geniet van perfect gestreken kleding met de Braun TexStyle 3 SI3042VI.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 160 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Stoom bereikt zelfs de punt van het strijkijzer, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Met een snelle opwarmtijd is dit strijkijzer al binnen 35 seconden warm en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Het strijkijzer schakelt niet automatisch uit als je het niet gebruikt, dus vergeet niet om het uit te zetten na het strijken. Het reinigingsprogramma voor ontkalken is eenvoudig, maar vereist wel enkele handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun TexStyle 3 SI3042VI

Om erachter te komen of de Braun TexStyle 3 SI3042VI ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 3 SI3042VI is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 3 SI3042VI koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.