Braun TexStyle 3 SI3055BK Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun TexStyle 3 SI3055BK. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun TexStyle 3 SI3055BK.

Specificaties Braun TexStyle 3 SI3055BK

Merk

Braun

Fabrikantcode

127405005

Omschrijving van de Braun TexStyle 3 SI3055BK

Met de Braun TexStyle 3 SI3055BK hoef je je geen zorgen meer te maken als je vergeet het strijkijzer uit te zetten. Dit innovatieve apparaat schakelt zichzelf namelijk automatisch uit wanneer het even niet wordt gebruikt. Zo bespaar je niet alleen energie, maar voorkom je ook brandplekken. Naast de handige automatische uitschakelfunctie, beschikt de SI3055BK over een continue stoomproductie van 45 gram per minuut. Hoewel dit krachtig genoeg is voor de meeste strijkklussen, kan het zijn dat hardnekkige kreukels niet in één keer verdwijnen. Maar maak je geen zorgen, want dit strijkijzer biedt ook een krachtige stoomstoot van maar liefst 180 gram per minuut. Hiermee kun je moeiteloos kleding met grove kreukels of stugge stoffen gladstrijken. Dankzij het hoge vermogen van 2400 watt is de SI3055BK binnen slechts 35 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Dit is vooral handig als je nog snel dat jurkje wilt strijken voordat je naar het feestje van vanavond gaat. Kortom, met de Braun TexStyle 3 SI3055BK wordt strijken een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 180 gram per minuut verwijdert snel hardnekkige kreukels. Stoom komt zelfs in de punt van het strijkijzer, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt.

Minpunten
  • Het ontkalkingsreinigingsprogramma is simpel, maar vraagt wel wat handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun TexStyle 3 SI3055BK

Om erachter te komen of de Braun TexStyle 3 SI3055BK ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 3 SI3055BK is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 3 SI3055BK koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.