1. blackfriday
  2. Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Braun TexStyle 5 SI 5037 VI Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI.

Specificaties Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

127406002

Omschrijving van de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

De Braun TexStyle 5 SI 5037 VI is een geweldige toevoeging aan je huishouden. Met zijn ergonomische handvat ligt dit strijkijzer perfect in je hand, waardoor je moeiteloos al je wasgoed kunt wegwerken. Of je nu voornamelijk lichte kreukels wilt gladstrijken of hardnekkige rimpels wilt verwijderen, dit apparaat heeft het allemaal. Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut en een indrukwekkende stoomstoot tot 200 gram, kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels aan. En als je echt een boost nodig hebt, schakel je eenvoudig de turbo modus in. Maar maak je geen zorgen over de veiligheid, want dit strijkijzer schakelt automatisch uit na 8 minuten in verticale positie en na slechts 30 seconden in horizontale positie. Dus zelfs als je vergeet de stekker uit het stopcontact te halen, is er geen reden tot paniek. Maar dat is niet alles! Dit strijkijzer is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Het heeft een zelfreinigende functie, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontkalken ervan. Gewoon kraanwater gebruiken is voldoende. Dus waar wacht je nog op? Maak het strijken van je kleding een plezierige taak met de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI!

Pluspunten
  • Het stoomstrijkijzer zal automatisch uitschakelen wanneer je het even niet gebruikt. Met een constante stoomproductie van 50 gram per minuut kun je snel door de berg wasgoed heen werken. Stoom komt zelfs tot aan de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Met dit strijkijzer is het niet mogelijk om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI

Om erachter te komen of de Braun TexStyle 5 SI 5037 VI ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 5 SI 5037 VI is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Braun TexStyle 5 SI 5037 VI koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.