Clean Air Optima CA-603 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Clean Air Optima CA-603. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Clean Air Optima CA-603.

Specificaties Clean Air Optima CA-603

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-603

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-603

Je kunt de Clean Air Optima CA-603 gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je de timer instellen, de luchtvochtigheid aanpassen en de ionisator inschakelen. Door de ionisator in te schakelen, verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar ook direct de luchtkwaliteit. De ionisator zorgt ervoor dat stofdeeltjes verzwaren en op de grond terechtkomen, zodat je ze niet meer inademt. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot wel 45 vierkante meter. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen de 45 en 75 procent. Zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, schakelt de bevochtiger zichzelf uit. Wil je een heerlijke geur in huis verspreiden? Dan kun je wat geurolie toevoegen aan het geuroliereservoir. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de luchtbevochtiger de gewenste luchtvochtigheid heeft bereikt, waardoor het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg kan raken. Met de Clean Air Optima CA-603 geniet je niet alleen van een optimale luchtvochtigheid, maar ook van een verbeterde luchtkwaliteit. Dankzij de handige afstandsbediening kun je alle instellingen eenvoudig aanpassen. De ionisator zorgt ervoor dat stofdeeltjes worden neergeslagen, zodat je ze niet meer inademt. Daarnaast kun je de.

Pluspunten
  • Met een maximaal geluidsniveau van 25 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Door de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je de lucht ook direct. Met het reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Deze bevochtiger is niet zo geschikt voor de slaapkamer omdat het displaylicht blijft branden. Deze luchtbevochtiger kan een beetje spetteren en is daarom niet ideaal om op een houten oppervlak te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Clean Air Optima CA-603

Om erachter te komen of de Clean Air Optima CA-603 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-603 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-603 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals