Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling.

Specificaties Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-604B Smart

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Met de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling kun je de luchtkwaliteit in jouw huis verbeteren, zelfs als je niet thuis bent. Via je smartphone kun je namelijk deze luchtbevochtiger bedienen. Met behulp van de bijbehorende app kun je de luchtvochtigheid in de gaten houden en aanpassen naar jouw wensen. Als de luchtvochtigheid begint te dalen, schakelt de bevochtiger automatisch in om de ideale vochtigheidsgraad te behouden. Wat deze luchtbevochtiger uniek maakt, is de ingebouwde uv-c lamp. Deze lamp is in staat om bacteriën en virussen in het water te doden, waardoor niet alleen de lucht wordt bevochtigd, maar ook gereinigd. Met de ingebouwde ionisator worden stofdeeltjes en andere ongewenste stoffen uit de lucht verwijderd, waardoor ze naar de grond zakken en niet meer worden ingeademd. Hierdoor creëer je een schonere en gezondere leefomgeving. Daarnaast heeft de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling een ruim waterreservoir met een inhoud van 3,8 liter. Dit zorgt ervoor dat je de luchtbevochtiger niet constant hoeft bij te vullen. Het bijvullen is ook nog eens heel eenvoudig, want je kunt het reservoir gemakkelijk via de bovenkant van het apparaat vullen. Kortom, met deze slimme luchtbevochtiger kun je altijd genieten van een optimale luchtkwaliteit in jouw huis, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger ook op afstand bedienen of als je niet thuis bent. Dankzij de ingebouwde hygrostaat zal de bevochtiger automatisch inschakelen wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar zuiver je ook meteen de lucht.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling

Om erachter te komen of de Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-604B Smart Top Filling koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals