Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling.

Specificaties Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-604W Smart

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling

Met de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling kun je de luchtkwaliteit in je huis beheren, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de handige smartphone-app kun je deze luchtbevochtiger eenvoudig bedienen, waar je ook bent. De luchtbevochtiger meet voortdurend de luchtvochtigheid en schakelt automatisch in wanneer deze te laag wordt. Zo kun je altijd genieten van een optimale luchtvochtigheid in je huis, wat vooral in de droge wintermaanden erg belangrijk is. Wat deze luchtbevochtiger uniek maakt, is de UV-C lamp die in het apparaat is ingebouwd. Deze lamp zorgt ervoor dat bacteriën en virussen in het water worden gedood, waardoor je niet alleen de lucht bevochtigt, maar ook reinigt. Daarnaast is de luchtbevochtiger uitgerust met een ingebouwde ionisator, die ervoor zorgt dat stofdeeltjes en andere ongewenste stoffen naar de grond zakken. Zo kun je genieten van schone, frisse lucht in je huis. Met een waterreservoir van maar liefst 3,8 liter hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig bijvullen. Het reservoir is gemakkelijk bij te vullen via de bovenkant van het apparaat, waardoor je geen gedoe hebt met het verwijderen van onderdelen. Kortom, met de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling haal je een slimme en effectieve luchtbevochtiger in huis, die zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en jouw comfort.

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger op afstand bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt. Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook meteen de lucht.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling

Om erachter te komen of de Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-604W Smart Top Filling koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals