Crosley C6 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Crosley C6. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Crosley C6.

Specificaties Crosley C6

Merk

Crosley

Fabrikantcode

C6B-BK4

Omschrijving van de Crosley C6

Geniet van je favoriete muziek op een nostalgische manier met de Crosley C6. Deze prachtige platenspeler biedt niet alleen een uitstekende geluidskwaliteit, maar ook een ingebouwde versterker. Dit betekent dat je jouw favoriete speakers eenvoudig kunt aansluiten via de RCA uitgangen en direct kunt beginnen met luisteren. Of je nu een 7-inch single of een 12-inch album wilt afspelen, de Crosley C6 biedt de flexibiliteit om beide formaten te ondersteunen. Bovendien kun je zelf kiezen tussen een toerental van 33 of 45 om de perfecte afspeelsnelheid te bereiken. Wat deze platenspeler nog specialer maakt, is de handige stofkap. Wanneer je even pauze neemt van het luisteren naar je favoriete platen, kun je eenvoudig de stofkap sluiten om te voorkomen dat er stof op de platenspeler terechtkomt. Dit helpt niet alleen om de levensduur van de platenspeler te verlengen, maar zorgt er ook voor dat je altijd kunt genieten van een optimale geluidskwaliteit. Met de Crosley C6 haal je een stijlvol en praktisch apparaat in huis dat perfect is voor zowel beginnende als ervaren vinyl liefhebbers. Waar wacht je nog op? Ga terug in de tijd en geniet van je favoriete muziek op een klassieke manier met de Crosley C6.

Pluspunten
  • Dankzij de aanwezige versterker kun je direct luidsprekers aansluiten op de platenspeler. Je kunt zowel 33 als 45 omwentelingen per minuut afspelen. De stofkap voorkomt dat er stof op de platenspeler komt als je deze niet gebruikt.

Minpunten
  • Omdat de platenspeler niet volautomatisch is, moet je de toonarm handmatig naar de plaat bewegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Crosley C6

Om erachter te komen of de Crosley C6 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Crosley C6 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Crosley C6 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals