Crosley C62 Bruin Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Crosley C62 Bruin. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Crosley C62 Bruin.

Specificaties Crosley C62 Bruin

Merk

Crosley

Fabrikantcode

C62C-WA4

Omschrijving van de Crosley C62 Bruin

Met de Crosley C62 Bruin kun je direct genieten van je favoriete platen. Deze prachtige platenspeler wordt geleverd met bijpassende speakers, die eenvoudig aan te sluiten zijn. De speakers hebben dezelfde stijlvolle bruine kleur als de platenspeler, waardoor het geheel er geweldig uitziet in elke kamer. Dankzij de anti-skating functie van de Crosley C62 blijven de naald en toonarm perfect in balans, wat resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Je zult versteld staan ​​van de heldere en warme klanken die uit deze platenspeler komen. En als je favoriete plaat is afgelopen, hoef je niet te stoppen met luisteren. Je kunt eenvoudig je smartphone via bluetooth koppelen aan de platenspeler en draadloos genieten van je digitale muziekcollectie. Met de Crosley C62 Bruin haal je niet alleen een geweldige platenspeler in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher. De vintage look gecombineerd met moderne technologie maakt dit apparaat een must-have voor elke muziekliefhebber. Dompel jezelf onder in de wereld van vinyl en geniet van de rijke, authentieke geluidservaring die alleen een platenspeler kan bieden.

Pluspunten
  • Dankzij de inbegrepen luidsprekers kun je ook zonder versterker van je platen genieten. Stream draadloos muziek vanaf een smartphone of tablet naar de platenspeler via Bluetooth. Anti-skate zorgt ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit.

Minpunten
  • Je bedient de toonarm van de platenspeler handmatig omdat deze niet volautomatisch is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Crosley C62 Bruin

Om erachter te komen of de Crosley C62 Bruin ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Crosley C62 Bruin is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Crosley C62 Bruin koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals