1. blackfriday
  2. Crosley Voyager Grijs

Crosley Voyager Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Crosley Voyager Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Crosley Voyager Grijs.

Specificaties Crosley Voyager Grijs

Merk

Crosley

Fabrikantcode

CR8017B-GY4

Omschrijving van de Crosley Voyager Grijs

Met de Crosley Voyager Grijs kun je nu ook zonder versterker genieten van je favoriete platen. Dankzij de ingebouwde speakers kun je direct muziek afspelen zonder gedoe. En als je bepaalde nummers niet op een lp hebt staan, kun je eenvoudig je smartphone draadloos koppelen via bluetooth aan de platenspeler. Hierdoor kun je moeiteloos je favoriete nummers streamen en een unieke luisterervaring creëren. Maar dat is nog niet alles! Deze platenspeler is voorzien van Auto Stop technologie, waardoor na het einde van een plaat de draaitafel automatisch stopt. Dit betekent dat je niet keer op keer naar de platenspeler hoeft te lopen om hem handmatig te stoppen. Het gemak van deze functie zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en volledig kunt opgaan in je muziek, zonder je zorgen te maken over het stopzetten van de draaitafel. Met de Crosley Voyager Grijs haal je niet alleen een trendy en stijlvolle platenspeler in huis, maar ook een apparaat dat zorgt voor ultiem luisterplezier. Of je nu een liefhebber bent van vinylplaten of je eigen digitale muziekbibliotheek wilt afspelen, deze platenspeler biedt alles wat je nodig hebt. Dompel jezelf onder in de wereld van muziek en geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit met de Crosley Voyager Grijs.

Pluspunten
  • Je kunt ook zonder versterker genieten van je platen dankzij de ingebouwde speakers. Stream draadloos muziek vanaf een smartphone of tablet naar de platenspeler via bluetooth. Dankzij Auto Stop blijft een plaat niet continu doordraaien na afloop.

Minpunten
  • Je zet geen platen om naar digitale bestanden op je computer met behulp van de platenspeler.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Crosley Voyager Grijs

Om erachter te komen of de Crosley Voyager Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Crosley Voyager Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Crosley Voyager Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals