Denver MRD-51 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Denver MRD-51. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Denver MRD-51.

Specificaties Denver MRD-51

Merk

Denver

Fabrikantcode

111201210000

Omschrijving van de Denver MRD-51

Met de Denver MRD-51 haal je een waar juweeltje in huis. Deze veelzijdige platenspeler combineert retro charme met moderne functionaliteit. Het prachtige design geeft je interieur een nostalgische touch, terwijl de ingebouwde speakers zorgen voor een indrukwekkende geluidskwaliteit zonder dat je een extra versterker nodig hebt. Deze platenspeler is niet alleen geschikt voor het afspelen van lp's, maar ook voor cd's en cassettes. Bovendien biedt de USB-ingang de mogelijkheid om je digitale muziekcollectie af te spelen. Wil je genieten van de nieuwste hits en actuele nieuwsuitzendingen? Schakel dan de DAB-functie in en luister naar kraakheldere digitale radio, zonder enige vorm van ruis. Maar dat is nog niet alles: met de Denver MRD-51 kun je ook je geliefde vinylplaten en cassettebandjes digitaliseren naar het populaire mp3-formaat. Sluit de platenspeler eenvoudigweg aan op je pc en met een paar simpele klikken breng je je favoriete muziek naar de digitale wereld. Vervolgens kun je deze bestanden moeiteloos overzetten naar je smartphone, zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete nummers. Met de Denver MRD-51 creëer je een unieke muziekervaring die zowel oude als nieuwe generaties zal bekoren.

Pluspunten
  • De draaitafel speelt lp's, cd's, cassettes en leest usb-sticks. Je kunt je platen digitaliseren via de usb-ingang van een computer. Met de ingebouwde DAB+-tuner kun je ook ruisvrij naar de radio luisteren met de draaitafel.

Minpunten
  • There will be no audio cable included.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Denver MRD-51

Om erachter te komen of de Denver MRD-51 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Denver MRD-51 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Denver MRD-51 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals