Domo DO236SW 21.6V Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Domo DO236SW 21.6V. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Domo DO236SW 21.6V.

Specificaties Domo DO236SW 21.6V

Merk

Domo

Fabrikantcode

DO236SW

Omschrijving van de Domo DO236SW 21.6V

De Domo DO236SW 21.6V is een innovatieve draadloze vloerreiniger die het schoonmaken van je vloeren een fluitje van een cent maakt. Met zijn wendbaarheid en indrukwekkende accuduur van 30 minuten kun je moeiteloos door je hele huis manoeuvreren en al het vuil en stof verwijderen. Deze vloerreiniger is uitgerust met twee zachte rollers die op hoge snelheid in tegengestelde richting draaien. Hierdoor wordt het vuile water effectief opgenomen en opgeslagen in de opvangbak van 180 milliliter. Bovendien heeft de Domo DO236SW 21.6V een ruim waterreservoir van 350 milliliter, wat betekent dat je langer kunt schoonmaken zonder onderbrekingen. Wat deze vloerreiniger echt uniek maakt, is dat hij ook geschikt is voor kwetsbare vloeren zoals parket en laminaat. Dankzij het sneldrogende water hoef je je geen zorgen te maken over waterschade of strepen op je vloeren. Na het schoonmaken kun je de vloerreiniger eenvoudig in het automatische reinigingsstation plaatsen, waar hij niet alleen wordt opgeladen, maar ook grondig wordt gereinigd. Zo is hij altijd klaar voor gebruik en blijft hij in optimale conditie. Met de Domo DO236SW 21.6V wordt het schoonmaken van je vloeren een plezierige en efficiënte taak. Geniet van een vlekkeloos schone vloer zonder gedoe en bespaar kostbare tijd.

Pluspunten
  • De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt en droogt je vloer, waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder

    .

    Deze maakt de borstel automatisch schoon, zodat hij netjes klaar is voor de volgende schoonmaakklus. De vloerreiniger is zonder draad en heeft een batterijduur van 30 minuten.

Minpunten
  • Voor zachte vloeren heb je een stoomreiniger nodig, de vloerreiniger is alleen geschikt voor harde vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Domo DO236SW 21.6V

Om erachter te komen of de Domo DO236SW 21.6V ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Domo DO236SW 21.6V is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Domo DO236SW 21.6V koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals