Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU11

Omschrijving van de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit kun je gemakkelijk op afstand de luchtvochtigheid in huis reguleren. Deze luchtbevochtiger kan eenvoudig worden verbonden met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je hem kunt bedienen met spraakondersteuning. Bovendien kun je de luchtbevochtiger ook koppelen aan de Duux app, waardoor je altijd op de hoogte bent van de actuele luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet namelijk continu de vochtigheidsgraad. Zet de luchtbevochtiger in de automatische modus en hij schakelt automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt. Dit is uiterst handig, omdat je zo niet constant zelf de luchtvochtigheid in de gaten hoeft te houden. Wil je meteen een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan een paar druppeltjes van jouw favoriete geurolie toe aan de luchtbevochtiger. Deze krachtige luchtbevochtiger is in staat om een ruimte tot wel 40 vierkante meter te bevochtigen. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtbevochtiger de luchtvochtigheid op het gewenste niveau heeft gebracht. Hierdoor kan het zijn dat het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg raakt. Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit geniet je niet alleen van een optimale luchtvochtigheid, maar ook van het gemak en de geur die hij met zich meebrengt.

Pluspunten
  • Bedien de luchtbevochtiger op afstand met de app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dit apparaat heeft een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Door het geuroliënreservoir verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren vinden mogelijk het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger niet prettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Om erachter te komen of de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals