1. blackfriday
  2. Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU10

Omschrijving van de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart kun je gemakkelijk op afstand deze bevochtiger bedienen dankzij de spraakondersteuning. Verbind eenvoudig deze luchtbevochtiger met Google Assistant en Amazon Alexa. Daarnaast kun je ook de Duux app gebruiken om de luchtbevochtiger te koppelen, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet namelijk de actuele luchtvochtigheid. Zet de luchtbevochtiger in de automatische modus en hij schakelt automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt. Dit is erg handig, omdat je hierdoor niet zelf constant op hoeft te letten. Wil je meteen een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan een paar druppeltjes van jouw favoriete geurolie toe. Deze luchtbevochtiger is krachtig genoeg om een ruimte tot 40 vierkante meter te bevochtigen. Let op: het kan een paar dagen duren voordat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau is. Daarom kan het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg raken.

Pluspunten
  • Bedien de luchtbevochtiger op afstand met behulp van de app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dit apparaat heeft een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren ervaren mogelijk het geluid van een ultrasoon bevochtiger als onprettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Om erachter te komen of de Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals