1. blackfriday
  2. Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU13

Omschrijving van de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit heb je de mogelijkheid om op afstand de controle te hebben over de luchtkwaliteit in huis. Deze handige luchtbevochtiger kan namelijk eenvoudig verbonden worden met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je hem kunt bedienen met je stem. Daarnaast is het ook mogelijk om de luchtbevochtiger te koppelen aan de Duux app, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Dankzij de ingebouwde hygrometer wordt de huidige luchtvochtigheid nauwkeurig gemeten. De Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is voorzien van een handige automatische modus. Hierdoor gaat de luchtbevochtiger automatisch aan als de luchtvochtigheid in huis daalt, zonder dat je dit zelf in de gaten hoeft te houden. Bovendien kun je met de aromatray een aangename geur in huis verspreiden door een paar druppeltjes van jouw favoriete geurolie toe te voegen. Deze luchtbevochtiger is krachtig genoeg om een ruimte tot 30 vierkante meter te bevochtigen, waardoor je kunt genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau is, waardoor het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg kan raken.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 33 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste andere luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Bedien de luchtbevochtiger op afstand met de Duux app of met behulp van spraakassistentie van Google en Amazon. Door het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren vinden mogelijk het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger niet prettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Om erachter te komen of de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals