Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU12

Omschrijving van de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart kun je eenvoudig op afstand de luchtbevochtiger bedienen, dankzij de spraakondersteuning. Je kunt deze luchtbevochtiger gemakkelijk verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa. Bovendien is het mogelijk om de luchtbevochtiger te koppelen aan de Duux app, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. De ingebouwde hygrometer meet namelijk de huidige luchtvochtigheid. Plaats de luchtbevochtiger in de automatische modus en hij schakelt automatisch in wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Dit is handig, omdat je dit niet zelf in de gaten hoeft te houden. Wil je meteen een aangename geur in huis verspreiden? Voeg dan een paar druppels van jouw favoriete geurolie toe aan de aromatray. Deze krachtige luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtbevochtiger de luchtvochtigheid op peil brengt, waardoor het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg kan raken. Daarnaast beschikt de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart over een stijlvol ontwerp dat naadloos past in elke interieurstijl. Met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag en kan hij overal in huis worden geplaatst. De lucht.

Pluspunten
  • Met een maximaal geluidsniveau van 33 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Bedien de luchtbevochtiger op afstand met de Duux app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. Dankzij het aparte reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet fijn vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Om erachter te komen of de Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Beam Mini 2 Smart Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals