Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit.

Specificaties Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU15

Omschrijving van de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit haal je een compact en energiezuinig apparaat in huis dat zorgt voor de perfecte luchtvochtigheid. Deze bevochtiger verspreidt 250 milliliter zichtbare nevel per uur, waardoor de lucht in een ruimte tot 30 vierkante meter fris en gezond blijft. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter, zodat je niet constant hoeft bij te vullen. De Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is niet alleen functioneel, maar ook ontworpen met oog voor detail. De deksel is voorzien van een elegant lederen labeltje, waardoor je gemakkelijk toegang krijgt tot het reservoir. Haal het reservoir eruit en vul het eenvoudig bij met gedemineraliseerd water of kraanwater. Je hoeft je geen zorgen te maken over het waterniveau, want de handige indicator geeft aan wanneer het reservoir leeg is. Met een geluidsniveau van slechts 34 decibel is deze luchtbevochtiger ook geschikt voor de slaapkamer. Je kunt dus genieten van een goede nachtrust zonder gestoord te worden. Het is belangrijk om te weten dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen, waardoor het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg zal zijn. Maar maak je geen zorgen, de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Pluspunten
  • Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Dankzij het compacte formaat past deze luchtbevochtiger in elke ruimte. Het waterreservoir is afneembaar en kan gemakkelijk onder de kraan worden bijgevuld.

Minpunten
  • Je hebt een aparte vochtigheidsmeter nodig, want deze bevochtiger meet de luchtvochtigheid niet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit

Om erachter te komen of de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals