Eurom Oasis 303 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Eurom Oasis 303. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Eurom Oasis 303.

Specificaties Eurom Oasis 303

Merk

Eurom

Fabrikantcode

374964

Omschrijving van de Eurom Oasis 303

De Eurom Oasis 303 is de perfecte keuze voor het creëren van een gezonde luchtvochtigheid in ruimtes tot 44 vierkante meter. Dankzij de geïntegreerde hygrometer meet deze bevochtiger nauwkeurig de luchtvochtigheid in de kamer, terwijl de hygrostaat ervoor zorgt dat deze altijd op het juiste peil blijft. Je kunt zelf de gewenste luchtvochtigheid instellen, variërend tussen de 40 en 70 procent. Wat deze bevochtiger extra handig maakt, is de automatische uitschakelfunctie. Zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, schakelt de Eurom Oasis 303 vanzelf uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onnodig verbruiken van energie. Daarnaast is deze bevochtiger ook uitermate geschikt voor gebruik gedurende de nacht. Met de nachtmodus wordt de ventilatorstand verlaagd en het display gedimd, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Het is belangrijk om te vermelden dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op het gewenste niveau te brengen. Daarom kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar maak je geen zorgen, de Eurom Oasis 303 is uitgerust met een ruim waterreservoir, zodat je niet constant hoeft bij te vullen. Kies voor de Eurom Oasis 303 en geniet van een optimaal binnenklimaat in jouw woning of kantoor.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde hygrostaat gaat de luchtbevochtiger automatisch aan als de luchtvochtigheid daalt. Je kunt deze luchtbevochtiger gerust in de slaapkamer plaatsen, want hij heeft een stille nachtmodus. De luchtbevochtiger schakelt zichzelf automatisch uit als hij te warm wordt.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden. Om de luchtbevochtiger op de beste manier te gebruiken, moet je het bevochtigingsfilter minstens een keer per jaar vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Eurom Oasis 303

Om erachter te komen of de Eurom Oasis 303 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Eurom Oasis 303 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Eurom Oasis 303 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals