Eurom Oasis 303 wifi Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Eurom Oasis 303 wifi. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Eurom Oasis 303 wifi.

Specificaties Eurom Oasis 303 wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

374995

Omschrijving van de Eurom Oasis 303 wifi

Met de Eurom Oasis 303 wifi kun je eenvoudig op afstand de controle houden over de luchtvochtigheid in jouw huis, dankzij de Eurom Smart app. Je hoeft niet langer op te staan om de ventilatiesnelheid aan te passen, want met slechts een paar tikken op je smartphone kun je alles regelen. Deze luchtbevochtiger is perfect voor ruimtes tot wel 44 vierkante meter. De Eurom Oasis 303 wifi is uitgerust met een geïntegreerde hygrometer die de luchtvochtigheid in de ruimte meet, terwijl de hygrostaat ervoor zorgt dat het altijd op het juiste niveau blijft. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen 40 en 70 procent. Zodra de kamer de gewenste vochtigheidsgraad heeft bereikt, schakelt de bevochtiger automatisch uit. Geen zorgen als je de bevochtiger 's nachts wilt gebruiken, want deze heeft een handige nachtmodus. In deze modus schakelt de bevochtiger naar de laagste ventilatorstand en wordt het licht van het display gedimd, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust zonder enige overlast. Met de Eurom Oasis 303 wifi geniet je niet alleen van een optimale luchtvochtigheid, maar ook van het gemak van draadloze bediening. Dankzij de Eurom Smart app kun je de bevochtiger vanuit elke hoek van je huis bedienen en heb je altijd de controle over de luchtkwaliteit. Haal de Eurom Oasis 303 wifi in huis en ervaar het comfort en gemak.

Pluspunten
  • Je bedient de luchtbevochtiger gemakkelijk op afstand via de app. Met de ingebouwde hygrostaat zal de luchtbevochtiger automatisch inschakelen wanneer de luchtvochtigheid daalt. Je kunt deze luchtbevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Eurom Oasis 303 wifi

Om erachter te komen of de Eurom Oasis 303 wifi ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Eurom Oasis 303 wifi is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Eurom Oasis 303 wifi koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals