Fitbit Ace 3 Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Ace 3 Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Ace 3 Blauw.

Specificaties Fitbit Ace 3 Blauw

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB419BKBU

Omschrijving van de Fitbit Ace 3 Blauw

De Fitbit Ace 3 Blauw is de perfecte metgezel om je kind elke dag in beweging te krijgen. Deze activity tracker houdt het aantal stappen en verbrande calorieën van kinderen vanaf 6 jaar en ouder bij, waardoor ze gemakkelijk de dagelijkse aanbevolen 60 minuten lichaamsbeweging kunnen bereiken. Het horloge is volledig waterdicht tot 50 meter, wat betekent dat je kind het zelfs kan dragen tijdens een spannend waterballonnengevecht of onder de douche. Naast het meten van activiteiten, stelt de Fitbit Ace 3 kinderen ook in staat om berichten te lezen en te beantwoorden. Dit betekent dat ze altijd in contact kunnen blijven met vrienden en familie, zonder hun horloge af te hoeven doen. Bovendien helpt de Ace 3 kinderen een gezond slaapritme te ontwikkelen. Het horloge registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en weer wakker wordt, waardoor ze inzicht krijgen in hun slaappatronen. Let op: de Fitbit Ace 3 Blauw wordt geleverd zonder oplader. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader bestellen. Met de Fitbit Ace 3 Blauw kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier actief blijven en hun gezondheid verbeteren.

Pluspunten
  • Deze activiteitstracker stimuleert kinderen om elke dag 60 minuten te bewegen. Meet het aantal stappen en verbrande calorieën met behulp van deze activiteitstracker. De slaapdetectie registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en wakker wordt.

Minpunten
  • De activity tracker heeft geen GPS-sensor die je afstand, snelheid en route meet. In de activity tracker is geen ingebouwde hartslagsensor aanwezig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Ace 3 Blauw

Om erachter te komen of de Fitbit Ace 3 Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals