Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader

Laad je Fitbit snel op met de Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader bundel. Moedig je kind aan om elke dag voldoende te bewegen met de Fitbit Ace 3. Deze activity tracker meet het aantal stappen en verbrande calorieën van kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Bij voldoende activiteit krijgt je zoon of dochter een virtuele beloning. Via de Fitbit App kan je kind zijn vriendjes, klasgenoten, broertjes of zusjes uitdagen voor wedstrijden. Op deze speelse manier kan je kind de aanbevolen dagelijkse 60 minuten beweging halen. De Fitbit Ace 3 is volledig waterdicht tot 50 meter, dus je kind kan het horloge ook dragen tijdens een waterballonnengevecht of tijdens het douchen. Bovendien kan je kind de berichten die binnenkomen op de Ace 3 lezen en beantwoorden. Het horloge helpt ook bij het ontwikkelen van een gezond slaapritme, want het registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en weer wakker wordt. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 12 tot 15 centimeter. Met de Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader bundel ben je altijd klaar om op pad te gaan en je Fitbit snel op te laden. Dit pakket is ideaal voor ouders die hun kinderen willen stimuleren om actief te blijven en hun beweging te volgen. De Fitbit Ace 3 is een geweldige activity tracker voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het horloge meet niet alleen het aantal.

Pluspunten
  • Laad de Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Deze activiteitenmeter motiveert kinderen om dagelijks 60 minuten te bewegen. Meet het aantal stappen en verbrande calorieën met deze activiteitenmeter.

Minpunten
  • De activity tracker heeft geen ingebouwde GPS-sensor die je afstand, snelheid en route meet. Er is geen hartslagsensor in de activity tracker aanwezig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Blauw + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals