Fitbit Ace 3 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Ace 3 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Ace 3 Zwart.

Specificaties Fitbit Ace 3 Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB419BKRD

Omschrijving van de Fitbit Ace 3 Zwart

De Fitbit Ace 3 Zwart is de perfecte motivatie voor kinderen vanaf 6 jaar om elke dag voldoende te bewegen. Deze activity tracker houdt het aantal stappen en verbrande calorieën van je kind bij, zodat ze gemakkelijk de aanbevolen 60 minuten beweging per dag kunnen halen. Het horloge is volledig waterdicht tot wel 50 meter, waardoor je kind het zelfs kan dragen tijdens wateractiviteiten zoals een waterballonnengevecht of tijdens het douchen. Naast het bijhouden van activiteiten, stelt de Fitbit Ace 3 je kind ook in staat om berichten te lezen en te beantwoorden. Hierdoor kunnen ze in contact blijven met vrienden en familie, zelfs terwijl ze onderweg zijn. Bovendien helpt de Ace 3 bij het ontwikkelen van een gezond slaapritme. Het horloge registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en weer wakker wordt, waardoor ze inzicht krijgen in hun slaappatronen en eventuele aanpassingen kunnen maken. Let op: bij de aankoop van de Fitbit Ace 3 Zwart wordt geen oplader meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen. Met de Fitbit Ace 3 Zwart kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier hun activiteiten bijhouden, in contact blijven met anderen en werken aan een gezonde levensstijl.

Pluspunten
  • Deze activity tracker stimuleert kinderen om elke dag 60 minuten te bewegen. Meet het aantal stappen en verbrande calorieën met behulp van deze activity tracker. De slaapdetectie registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en ontwaakt.

Minpunten
  • De activity tracker heeft geen ingebouwde GPS-sensor waarmee je afstand, snelheid en route kunt meten. De activity tracker heeft geen geïntegreerde hartslagsensor.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Ace 3 Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Ace 3 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals