Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

De Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader bundel zorgt ervoor dat je Fitbit snel opgeladen wordt. Met deze bundel motiveer je je kind om dagelijks voldoende te bewegen. De Fitbit Ace 3 is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en meet het aantal stappen en verbrande calorieën. Als beloning krijgt je zoon of dochter virtuele beloningen bij voldoende beweging. Via de Fitbit App kan je kind uitdagingen aangaan met vriendjes, klasgenoten, broertjes of zusjes, waardoor ze spelenderwijs aan de dagelijks aanbevolen 60 minuten beweging komen. Een groot voordeel van de Fitbit Ace 3 is dat het horloge volledig waterdicht is tot 50 meter. Je kind kan het dus zonder zorgen dragen tijdens wateractiviteiten zoals een waterballonnengevecht of tijdens het douchen. Daarnaast kan je kind ook berichten lezen en beantwoorden op de Ace 3, waardoor ze altijd in contact kunnen blijven. Het horloge helpt ook bij het ontwikkelen van een gezond slaapritme, omdat het automatisch registreert wanneer je kind in slaap valt en weer wakker wordt. De Fitbit Ace 3 is geschikt voor een polsomtrek van 12 tot 15 centimeter en wordt geleverd met de handige BlueBuilt Oplader, zodat je altijd snel je Fitbit kunt opladen.

Pluspunten
  • Laad de Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Deze activiteitstracker stimuleert kinderen om elke dag 60 minuten te bewegen. Meet het aantal stappen en verbrande calorieën met deze activiteitstracker.

Minpunten
  • De activity tracker heeft geen ingebouwde GPS-sensor die je afstand, snelheid en route meet. Er is geen hartslagsensor aanwezig in de activity tracker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Ace 3 Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals