Fitbit Charge 5 Goud/Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Charge 5 Goud/Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Charge 5 Goud/Wit.

Specificaties Fitbit Charge 5 Goud/Wit

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB421GLWT

Omschrijving van de Fitbit Charge 5 Goud/Wit

Ontwikkel gezonde routines en houd ze vol met de Fitbit Charge 5 Goud/Wit. Deze prachtige activity tracker doet veel meer dan alleen je stappen tellen en calorieën verbranden. Met de dagelijkse herstelscore, beschikbaar via Fitbit Premium, krijg je inzicht in hoe je lichaam herstelt na een training. Let op: hiervoor heb je een betaald account nodig. Als je een lage score hebt, betekent dit dat je lichaam meer tijd nodig heeft om te herstellen. Dankzij de EDA-sensor kun je ook je stressniveaus beter beheersen. Als je score laag is, wordt het tijd voor een ademhalingsoefening om je stress onder controle te krijgen. Met de ECG-app kun je zelfs hartfilmpjes maken vanaf je pols. 's Nachts registreert de Charge 5 hoe lang en diep je slaapt, zodat je inzicht krijgt in je slaappatroon. Je kunt ook gemakkelijk contactloos betalen met Fitbit Pay en de ingebouwde gps-sensor houdt je route bij tijdens het sporten. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader bestellen. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter. Met de Fitbit Charge 5 Goud/Wit haal je een complete en stijlvolle activity tracker in huis die je helpt bij het bereiken van een gezonde levensstijl.

Pluspunten
  • Dankzij de dagelijkse herstelscore weet je exact of je klaar bent voor je volgende workout. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en neem je stappen om het te verminderen. Inclusief 6 maanden Fitbit Premium voor een beter begrip en advies over je gezondheid.

Minpunten
  • Sommige functionaliteiten werken niet zonder een betaald abonnement op Fitbit Premium. Fitbit functioneert niet goed wanneer hij verbonden is met Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones. Dit horlogebandje heeft een kortere levensduur dan bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Charge 5 Goud/Wit

Om erachter te komen of de Fitbit Charge 5 Goud/Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Goud/Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Goud/Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals