Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader

Na een intensieve sportsessie laad je je Fitbit eenvoudig op met de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + BlueBuilt Oplader. Deze prachtige activity tracker gaat verder dan alleen het meten van je stappen en verbrande calorieën. Met de dagelijkse herstelscore, die beschikbaar is via Fitbit Premium, krijg je inzicht in hoe je lichaam herstelt na een workout. Als je een lage score hebt, betekent dit dat je lichaam meer tijd nodig heeft om te herstellen. Gelukkig is er een oplossing! Met behulp van de EDA-sensor kun je je stressniveau beheersen. Als je stressscore laag is, is het tijd voor een ontspannende ademhalingsoefening. Zo kun je je stress beter onder controle houden. Daarnaast biedt de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + BlueBuilt Oplader ook de mogelijkheid om hartfilmpjes te maken vanaf je pols dankzij de ECG-app. 's Nachts houdt de Charge 5 je slaapduur en diepte bij, zodat je inzicht krijgt in de kwaliteit van je nachtrust. Met Fitbit Pay betaal je moeiteloos contactloos en de ingebouwde gps-sensor houdt je route bij tijdens het sporten. Dit veelzijdige horloge is geschikt voor polsen met een omtrek van 13 tot 21 centimeter. Kies voor de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + BlueBuilt Oplader en geniet van een stijlvolle en functionele activity tracker die je helpt je gezondheidsdoelen te bereiken.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Zorg ervoor dat je klaar bent voor je volgende workout door de dagelijkse herstelscore te raadplegen. Krijg inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verlagen met behulp van de EDA-sensor.

Minpunten
  • Fitbit functioneert niet goed wanneer het is gekoppeld aan Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Goud/Wit + Bluebuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals