Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw.

Specificaties Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB421SRBU

Omschrijving van de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw

Maak kennis met de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw, de perfecte metgezel om gezonde gewoontes te ontwikkelen en vol te houden. Deze prachtige activity tracker meet niet alleen je stappen en verbrande calorieën, maar biedt nog veel meer functionaliteiten. Met de dagelijkse herstelscore, die beschikbaar is via Fitbit Premium, krijg je inzicht in hoe je lichaam herstelt na een intensieve workout. Een lage score geeft aan dat je lichaam meer tijd nodig heeft om te herstellen, waardoor je hierop kunt anticiperen. Met de ingebouwde EDA-sensor krijg je waardevol inzicht in je stressbeheersing. Als je score laag is, wordt het tijd om een ademhalingsoefening te doen en je stress beter onder controle te krijgen. Daarnaast kun je met de ECG-app zelfs hartfilmpjes maken, rechtstreeks vanaf je pols. Ook 's nachts staat de Charge 5 voor je klaar. Hij meet namelijk hoelang en hoe diep je slaapt, zodat je een compleet overzicht hebt van je slaapgewoontes. Met de Fitbit Pay-functie kun je contactloos betalen, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot. En dankzij de ingebouwde gps-sensor kun je tijdens het sporten je route bijhouden. Let wel op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van.

Pluspunten
  • Dankzij de dagelijkse herstelscore weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je actie ondernemen om het te verlagen. Inclusief 6 maanden Fitbit Premium voor meer inzicht en advies over je gezondheid.

Minpunten
  • Sommige functies werken niet zonder een betaald abonnement op Fitbit Premium. Fitbit werkt niet goed wanneer deze is verbonden met Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones. Dit horlogebandje heeft een kortere levensduur dan bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw

Om erachter te komen of de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals