Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader

Laad je Fitbit op na het sporten met de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + BlueBuilt Oplader. Deze elegante activity tracker meet niet alleen je stappen en verbrande calorieën. Met de dagelijkse herstelscore, beschikbaar via Fitbit Premium, krijg je inzicht in hoe je lichaam herstelt na een training. Als je een lage score hebt, heeft je lichaam meer tijd nodig om te herstellen. Met de EDA-sensor krijg je ook inzicht in je stressmanagement. Als je score laag is, is het tijd voor ademhalingsoefeningen om je stress beter onder controle te krijgen. Bovendien kun je met de ECG-app vanaf je pols hartfilmpjes maken. 's Nachts meet de Charge 5 ook de duur en diepte van je slaap. Je kunt gemakkelijk contactloos betalen met Fitbit Pay en de ingebouwde GPS-sensor houdt je route bij tijdens het sporten. Dit horloge is aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter. Met de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + BlueBuilt Oplader heb je niet alleen een stijlvolle activity tracker, maar ook een handige oplader om ervoor te zorgen dat je Fitbit altijd klaar is voor je volgende workout.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Dankzij de dagelijkse herstelscore weet je precies of je klaar bent voor je volgende training. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je actie ondernemen om het te verlagen.

Minpunten
  • Fitbit functioneert niet goed wanneer hij is gekoppeld aan Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zilver/Blauw + Bluebuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals