Fitbit Charge 5 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Charge 5 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Charge 5 Zwart.

Specificaties Fitbit Charge 5 Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB421BKBK

Omschrijving van de Fitbit Charge 5 Zwart

Maak kennis met de Fitbit Charge 5 Zwart, de perfecte metgezel voor het ontwikkelen en behouden van gezonde routines. Deze stijlvolle activity tracker gaat verder dan alleen het meten van je stappen en verbrande calorieën. Met de dagelijkse herstelscore, beschikbaar via Fitbit Premium, krijg je inzicht in hoe je lichaam herstelt na een intensieve workout. Een lage score betekent dat je lichaam meer tijd nodig heeft om te herstellen, waardoor je beter kunt plannen wanneer je weer kunt trainen. Met de ingebouwde EDA-sensor kun je je stressniveaus beheren en beter begrijpen. Als je stressscore laag is, suggereert de tracker ademhalingsoefeningen om je stress onder controle te krijgen. Daarnaast biedt de ECG-app de mogelijkheid om hartfilmpjes te maken vanaf je pols, waardoor je een nog beter inzicht krijgt in je hartgezondheid. 's Nachts houdt de Charge 5 bij hoe lang en diep je slaapt, zodat je kunt werken aan het verbeteren van je slaapkwaliteit. Met Fitbit Pay kun je contactloos betalen, waardoor je je portemonnee thuis kunt laten. En dankzij de ingebouwde gps-sensor kun je je route bijhouden tijdens het sporten, zonder dat je je telefoon hoeft mee te nemen. Let op: bij aankoop van dit horloge wordt geen oplader meegeleverd. Je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen. Dit horloge is geschikt voor een pol.

Pluspunten
  • Je weet precies of je klaar bent voor je volgende training dankzij de dagelijkse herstelscore. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en neem je actie om het te verlagen. Inclusief 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je meer inzicht en advies krijgt over je gezondheid.

Minpunten
  • Enkele functies werken niet zonder een betaald abonnement op Fitbit Premium. De levensduur van dit horlogebandje is korter dan die van bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Charge 5 Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Charge 5 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals