Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader

Met de Fitbit Charge 5 Zwart + BlueBuilt Oplader kun je na je intensieve workouts je Fitbit eenvoudig opladen. Deze elegante activity tracker biedt meer dan alleen het meten van je stappen en verbrande calorieën. Met de dagelijkse herstelscore, beschikbaar via Fitbit Premium, krijg je inzicht in hoe je lichaam zich herstelt na een training. Als je een lage score hebt, betekent dit dat je lichaam meer tijd nodig heeft om te herstellen. Dankzij de EDA-sensor krijg je ook waardevolle informatie over je stressbeheersing. Als je stressniveau laag is, kun je een ademhalingsoefening doen om je stress beter onder controle te krijgen. Een andere geweldige functie van de Fitbit Charge 5 is de ECG-app waarmee je vanaf je pols hartfilmpjes kunt maken. 's Nachts houdt de Charge 5 bij hoe lang en diep je slaapt, zodat je inzicht krijgt in de kwaliteit van je slaap. Met Fitbit Pay kun je ook contactloos betalen, waardoor je je portemonnee thuis kunt laten. Bovendien volgt de ingebouwde gps-sensor je route tijdens het sporten, zodat je altijd kunt zien waar je bent geweest. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste mensen. Met de Fitbit Charge 5 Zwart + BlueBuilt Oplader haal je het beste uit je workouts en blijf je altijd op de hoogte van je gezondheid en activiteiten.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgevoegde oplader. Dankzij de dagelijkse herstelscore weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en neem je actie om het te verlagen.

Minpunten
  • Fitbit functioneert niet goed wanneer het is verbonden met Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Charge 5 Zwart + Bluebuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals