Fitbit Inspire 2 Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 2 Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 2 Roze.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Roze

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB418BKCR

Omschrijving van de Fitbit Inspire 2 Roze

Met de Fitbit Inspire 2 Roze heb je in één oogopslag een overzicht van je dagelijkse activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld je hartslag en calorieverbranding meten tijdens het wandelen of sporten. Dit is handig als je een gezondere levensstijl wilt aannemen of wat kilootjes wilt verliezen. Bovendien blijf je altijd op de hoogte van inkomende berichten en oproepen, omdat je meldingen ontvangt van je smartphone. Dit horloge is gemaakt met sterk Gorilla glas, waardoor het bestand is tegen krassen en beschadigingen. Je kunt zelfs probleemloos baantjes trekken met dit horloge, aangezien het waterdicht is tot wel 50 meter diepte. Als je tijdens het hardlopen graag je route wilt registreren, is het belangrijk om je smartphone mee te nemen in bijvoorbeeld een sportarmband. De activity tracker maakt namelijk gebruik van de gps-sensor van je smartphone. Het is goed om te weten dat er geen stekker wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel een thuislader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Het horloge laat hartslagzones zien in de app, dus je controleert achteraf of jouw training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je geen contactloze betalingen doen, zoals dat wel het geval is bij andere Fitbit-horloges. Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 2 Roze

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 2 Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals