Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader bundel laad je je Fitbit eenvoudig op. Deze bundel biedt niet alleen een handige oplader, maar ook de mogelijkheid om in één oogopslag je dagelijkse activiteiten te bekijken. Of je nu aan het wandelen bent of aan het sporten, je kunt je hartslag en calorieverbranding meten, wat perfect is als je een gezondere levensstijl nastreeft of wat kilootjes wilt verliezen. Bovendien houdt dit slimme horloge je op de hoogte van inkomende berichten en oproepen door meldingen van je smartphone te ontvangen. Met het sterke Gorilla glas is de Inspire 2 bestand tegen krassen en beschadigingen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade. Of je nu baantjes trekt in het zwembad of een duik neemt in de zee, dit horloge is waterdicht tot wel 50 meter diepte. En als je graag je route wilt registreren tijdens het hardlopen, vergeet dan niet je smartphone mee te nemen in bijvoorbeeld een sportarmband, omdat de activity tracker gebruikmaakt van de gps-sensor van je smartphone. Met de meegeleverde oplader laad je je Fitbit direct op en kun je snel weer op pad. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Kies voor de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader bundel en geniet van het gemak en de functionaliteit die dit horloge te bied.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Je ontvangt meldingen van je smartphone, zodat je snel op de hoogte bent van berichten en binnenkomende oproepen. In de app toont het horloge hartslagzones, zodat je achteraf kunt controleren of je training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
  • Met deze horloge kun je niet contactloos betalen, zoals je met andere Fitbit horloges wel kunt. Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Roze + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals