Fitbit Inspire 2 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 2 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 2 Wit.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Wit

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB418BKWT

Omschrijving van de Fitbit Inspire 2 Wit

Met de Fitbit Inspire 2 Wit heb je in een oogopslag een overzicht van je dagelijkse activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld je hartslag en calorieverbranding meten tijdens het wandelen of sporten. Dit is ideaal als je een gezondere levensstijl wilt aannemen of een paar kilootjes wilt verliezen. Bovendien blijf je altijd op de hoogte van inkomende berichten en oproepen, omdat je meldingen ontvangt van je smartphone. Dit horloge is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Dankzij het sterke Gorilla glas is de Inspire 2 bestand tegen krassen en beschadigingen. Je kunt zelfs baantjes trekken met dit horloge, want het is waterdicht tot wel 50 meter diepte. Als je jouw route wilt registreren tijdens het hardlopen, vergeet dan niet je smartphone mee te nemen in bijvoorbeeld een sportarmband. De activity tracker maakt namelijk gebruik van de GPS-sensor van je smartphone. Het is belangrijk om te weten dat er geen stekker wordt meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de stekker (thuislader) van je telefoonoplader gebruiken of er apart een thuislader bij bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Fitbit Inspire 2 Wit haal je een veelzijdige en betrouwbare metgezel in huis voor een gezonde en actieve levensstijl.

Pluspunten
  • Je blijft snel op de hoogte van berichten en inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt op je smartphone. De horloge toont hartslagzones in de app, dus je controleert achteraf of je training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
  • Met deze horloge kun je niet contactloos betalen, zoals bij andere Fitbit horloges wel mogelijk is. Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 2 Wit

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 2 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals