Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader

Maak kennis met de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader bundel, de perfecte combinatie om jouw Fitbit op te laden en jouw dagelijkse activiteiten bij te houden. Met deze bundel heb je in één oogopslag toegang tot belangrijke informatie over je gezondheid en fitness. Meet je hartslag en calorieverbranding tijdens het wandelen of sporten, zodat je gemakkelijk je gezondere levensstijl kunt volgen en die overtollige kilootjes kunt kwijtraken. Naast het monitoren van je fysieke activiteiten, houdt de Fitbit Inspire 2 je ook op de hoogte van inkomende berichten en oproepen. Ontvang meldingen van je smartphone, zodat je altijd snel op de hoogte bent, zelfs tijdens je workouts. Met het sterke Gorilla glas is de Inspire 2 bestand tegen krassen en beschadigingen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het dagelijkse gebruik ervan. En als je graag baantjes trekt, is dat geen probleem, want dit horloge is waterdicht tot wel 50 meter diepte. Als je tijdens het hardlopen je route wilt bijhouden, hoef je alleen maar je smartphone mee te nemen in bijvoorbeeld een sportarmband. De Fitbit Inspire 2 maakt gebruik van de gps-sensor van je smartphone om je route te registreren. En met de meegeleverde oplader kun je je Fitbit direct opladen, zodat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de oplader die meegeleverd wordt. Je ontvangt meldingen van je smartphone, zodat je snel op de hoogte bent van berichten en binnenkomende oproepen. In de app toont het horloge hartslagzones, zodat je achteraf kunt bekijken of jouw training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals je wel kunt met andere Fitbit horloges. Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Wit + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals