1. blackfriday
  2. Fitbit Inspire 2 Zwart

Fitbit Inspire 2 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 2 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 2 Zwart.

Specificaties Fitbit Inspire 2 Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB418BKBK

Omschrijving van de Fitbit Inspire 2 Zwart

Met de Fitbit Inspire 2 Zwart heb je in één oogopslag zicht op al je dagelijkse activiteiten. Meet je hartslag en calorieverbranding terwijl je wandelt of sport, zodat je gemakkelijk een gezondere levensstijl kunt nastreven of die paar extra kilootjes kunt verliezen. Bovendien blijf je altijd op de hoogte van inkomende berichten en oproepen, dankzij de handige meldingen van je smartphone. Dit horloge is uitgerust met Gorilla glas, waardoor het bestand is tegen krassen en beschadigingen. Je kunt zelfs probleemloos baantjes trekken met dit horloge, want het is waterdicht tot wel 50 meter diepte. Als je tijdens het hardlopen graag je route wilt registreren, vergeet dan niet om je smartphone mee te nemen in een sportarmband. De activity tracker maakt namelijk gebruik van de gps-sensor van je smartphone. Let op: er wordt geen stekker meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de stekker (thuislader) van je telefoonoplader gebruiken of er apart een thuislader bij bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, dus zorg ervoor dat het perfect om jouw pols past. Met de Fitbit Inspire 2 Zwart heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheidsdoelen te bereiken en altijd verbonden te blijven, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Je blijft snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt op je smartphone. Het horloge laat hartslagzones zien in de app, zodat je achteraf kunt controleren of jouw training het gewenste effect heeft gehad.

Minpunten
  • Met deze horloge kun je geen contactloze betalingen doen, zoals je wel kunt doen met andere Fitbit-horloges. Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite- en P9 Lite-smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 2 Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 2 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 2 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals