Fitbit Inspire 3 Oranje Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 3 Oranje. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 3 Oranje.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Oranje

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB424BKYW

Omschrijving van de Fitbit Inspire 3 Oranje

Blijf op een eenvoudige manier op de hoogte van je gezondheid met de Fitbit Inspire 3 Oranje. Deze activity tracker registreert constant je stappen, verbrande calorieën en hartslag. Zo kun je in één oogopslag zien of je genoeg hebt bewogen voor de dag. Als je een fanatieke sporter bent, geeft je dagelijkse herstelscore aan of je lichaam klaar is voor een nieuwe workout of dat het wat rust nodig heeft. Voor deze functie heb je een abonnement op Fitbit Premium nodig. Naast het meten van je activiteit, houdt de Inspire 3 ook je stressniveau en slaapscore bij, hoewel deze functies iets minder nauwkeurig zijn dan bijvoorbeeld bij de Fitbit Versa en Sense. Wanneer je de Fitbit Inspire 3 Oranje verbindt met je smartphone, kun je via de gps-functie van je apparaat je gelopen afstand bijhouden. Daarnaast ontvang je meldingen en notificaties rechtstreeks op je Fitbit. Zo hoef je je telefoon niet constant in de gaten te houden. En het beste van alles is dat de batterij van de Inspire 3 tot wel 10 dagen meegaat. Dus je kunt erop vertrouwen dat je Fitbit klaar is voor al je avonturen, of je nu aan het sporten bent, aan het werk bent of gewoon geniet van je vrije tijd. Haal het maximale uit je gezondheid en leefstijl met de Fitbit Inspire 3 Oranje.

Pluspunten
  • Je blijft snel op de hoogte van berichten, omdat je berichten en meldingen ontvangt op je smartphone. Controleer na een training je hartslagzones in de app om te zien hoe de training verliep. Dankzij de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout.

Minpunten
  • Enkel bepaalde functionaliteiten zijn beschikbaar met een betaald abonnement op Fitbit Premium. Het heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus om je route vast te leggen dien je je smartphone mee te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 3 Oranje

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 3 Oranje ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Oranje is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Oranje koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals