Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader bundel hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je smartwatch. Deze bundel biedt het gemak van een BlueBuilt oplader, zodat je altijd voldoende batterijvermogen hebt voor je Fitbit Inspire 3. De Fitbit Inspire 3 is niet zomaar een smartwatch, het is een complete activity tracker die je helpt om je gezondheid en beweging bij te houden. Of het nu gaat om het meten van je stappen, verbrande calorieën of je hartslag, deze slimme gadget zorgt ervoor dat je elke dag in één oogopslag kunt zien hoeveel je al hebt bewogen. Bovendien houdt de Inspire 3 ook je stressniveau en slaapscore bij, zodat je een beter inzicht krijgt in je algehele welzijn. Dankzij de verbinding met je smartphone kun je niet alleen je gelopen afstand bijhouden via de gps-functie, maar ontvang je ook meldingen en berichten op je Fitbit. Met een batterijduur van maar liefst 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege de dag zonder stroom komt te zitten. En als je een fanatieke sporter bent, helpt de dagelijkse herstelscore je te bepalen of je lichaam klaar is voor een nieuwe training of dat het beter is om wat rust te nemen. Voor toegang tot deze premium functies is een abonnement op Fitbit Premium vereist, waarvoor je wel moet betalen. Met de Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader bundel ben je.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit meteen op met de bijgeleverde oplader. Je ontvangt snel berichten en notificaties van je smartphone, zodat je altijd op de hoogte bent. Na een training kun je in de app je hartslagzones bekijken om te zien hoe de training ging.

Minpunten
  • Enkele functies werken alleen als je een betaald abonnement op Fitbit Premium hebt. Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus om je route te registreren, moet je je smartphone meenemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Oranje + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals