Fitbit Inspire 3 Paars Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 3 Paars. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 3 Paars.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Paars

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB424BKLV

Omschrijving van de Fitbit Inspire 3 Paars

Houd eenvoudig je gezondheid en beweging bij met de Fitbit Inspire 3 Paars. Deze activiteitstracker meet continu je stappen, verbrande calorieën en hartslag. Op die manier kun je in één oogopslag zien of je voldoende hebt bewogen. De Inspire 3 houdt ook je stressniveau en slaapscore bij, hoewel deze iets minder nauwkeurig is dan bijvoorbeeld de Fitbit Versa en Sense. Door je Fitbit te koppelen aan je smartphone, kun je met behulp van de gps van je telefoon je gelopen afstand bijhouden. Bovendien ontvang je meldingen en berichten rechtstreeks op je Fitbit. De batterij gaat wel 10 dagen mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van het apparaat. Als je regelmatig sport, geeft de dagelijkse herstelscore aan of je lichaam klaar is voor een nieuwe workout of dat het nog rust nodig heeft. Om hiervan gebruik te maken, heb je een abonnement op Fitbit Premium nodig. Houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn. Met de Fitbit Inspire 3 Paars kun je dus op een eenvoudige en handige manier je gezondheid en beweging monitoren. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon bewuster bezig wilt zijn met je levensstijl, deze activity tracker helpt je bij het bereiken van je doelen.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten, omdat je berichten en meldingen ontvangt op je smartphone. Na een training kun je in de app je hartslagzones bekijken om te zien hoe de training is verlopen. Dankzij de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende workout.

Minpunten
  • Enkel bepaalde functies zijn beschikbaar bij een betaald abonnement op Fitbit Premium. Het heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, daarom moet je jouw smartphone meenemen om je route te kunnen registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 3 Paars

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 3 Paars ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Paars is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Paars koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals