Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader bundel heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch eenvoudig op te laden. Blijf op een eenvoudige manier op de hoogte van je gezondheid en activiteiten met de Fitbit Inspire 3. Deze activity tracker houdt je stappen, calorieën en hartslag bij. Op deze manier kun je in één oogopslag zien of je voldoende hebt bewogen. De Inspire 3 houdt ook je stressniveau en slaapscore bij, hoewel deze functies iets minder nauwkeurig zijn dan bijvoorbeeld de Fitbit Versa en Sense. Wanneer je je Fitbit verbindt met je smartphone, kun je via de gps van je smartphone je gelopen afstand bijhouden. Bovendien ontvang je meldingen en notificaties op je Fitbit. De batterij gaat maar liefst 10 dagen mee. Als je veel sport, geeft je dagelijkse herstelscore aan of je lichaam klaar is om te sporten of dat je nog rust nodig hebt. Voor deze functie heb je een abonnement op Fitbit Premium nodig, waarvoor wel betaald moet worden. Met de Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader bundel haal je het maximale uit je smartwatch. Laad hem eenvoudig op met de handige BlueBuilt oplader en geniet van alle functies die de Fitbit Inspire 3 te bieden heeft. Blijf op de hoogte van je gezondheid, beweging en slaap en bereik je doelen met gemak. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint met een gezonde levensstijl.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Je blijft snel op de hoogte van berichten, omdat je berichten en notificaties ontvangt van je smartphone. Bekijk na een training je hartslagzones in de app om te zien hoe de training verliep.

Minpunten
  • Enkele functies zijn alleen beschikbaar met een betaald abonnement op Fitbit Premium. Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus je moet je smartphone meenemen om je route te kunnen registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Paars + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals