1. blackfriday
  2. Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader bundel heb jij alles wat je nodig hebt om je smartwatch gemakkelijk op te laden. Maar dat is niet alles, want deze bundel biedt nog veel meer functionaliteiten. De Fitbit Inspire 3 houdt moeiteloos je gezondheid en beweging in de gaten. Deze activity tracker registreert je stappen, verbrande calorieën en hartslag, zodat je in één oogopslag kunt zien of je al voldoende bewogen hebt. Daarnaast kan de Inspire 3 ook je stressniveau en slaapscore bijhouden, hoewel de nauwkeurigheid hiervan iets minder is dan bij andere Fitbit-modellen zoals de Versa en Sense. Wanneer je jouw Fitbit verbindt met je smartphone, kun je via de gps van je telefoon ook je gelopen afstand bijhouden. Bovendien ontvang je op je Fitbit meldingen en notificaties, zodat je altijd op de hoogte bent van belangrijke berichten. En het beste van alles? De batterij gaat maar liefst 10 dagen mee, zodat je niet constant hoeft op te laden. Als je een fanatieke sporter bent, zal de dagelijkse herstelscore je helpen bepalen of je lichaam klaar is om te sporten of dat het nog rust nodig heeft. Voor deze functie is een abonnement op Fitbit Premium vereist, waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Wees dus goed voorbereid en zorg ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van alle geweldige functies die de Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader bundel te.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Je blijft snel op de hoogte van berichten, doordat je berichten en meldingen van je smartphone ontvangt. Bekijk na een training je hartslagzones in de app om te zien hoe de training verliep.

Minpunten
  • Bepaalde functies werken alleen met een betaald abonnement op Fitbit Premium. Het heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus om je route vast te leggen moet je je smartphone meenemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals