1. blackfriday
  2. Fitbit Luxe Goud/Wit

Fitbit Luxe Goud/Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Goud/Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Goud/Wit.

Specificaties Fitbit Luxe Goud/Wit

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB422GLWT

Omschrijving van de Fitbit Luxe Goud/Wit

De Fitbit Luxe Goud/Wit is een prachtige activity tracker met een vleugje elegantie. Met zijn roestvrijstalen horlogekast en kleurrijk display straalt deze tracker pure luxe uit. Na een intensieve sportsessie kun je eenvoudig het siliconen bandje verwisselen voor een chic bandje naar keuze. De Fitbit Luxe houdt al je dagelijkse activiteiten bij, zoals het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt en je hartslag. Bovendien berekent de Luxe aan de hand van de hartslagmeting ook je stressbeheersingsscore. Als je score te laag is, kun je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen doen op de Luxe om je stressbeheersingsscore te verhogen. Met de Fitbit Luxe krijg je gedetailleerd inzicht in je slaappatroon en kun je het zuurstofniveau van je bloed in de gaten houden dankzij de zuurstofsaturatie of SpO2 functie. Alle gezondheidsgegevens kun je gemakkelijk terugzien in de Fitbit app. Bovendien ontvang je 6 maanden gratis Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt. Houd er rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
  • Met zijn roestvrijstalen horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een elegante uitstraling. Je ontvangt meldingen van je smartphone, waardoor je snel op de hoogte bent van berichten en inkomende oproepen. Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verminderen.

Minpunten
  • Enkele functies werken niet zonder een Fitbit Premium-account. De levensduur van dit horlogebandje is korter dan die van bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Goud/Wit

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Goud/Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Goud/Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Goud/Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals