Fitbit Luxe Speciale Editie Goud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud.

Specificaties Fitbit Luxe Speciale Editie Goud

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB422GLPK

Omschrijving van de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud

De Fitbit Luxe Speciale Editie Goud is een prachtige toevoeging aan je stijlvolle accessoirecollectie. Met zijn gouden roestvrijstalen horlogekast en bijpassend gouden schakelbandje straalt deze activity tracker pure elegantie en luxe uit. Maar dat is niet alles, want dankzij het extra siliconen bandje kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende stijlen, zodat je altijd de perfecte look kunt creëren. De Fitbit Luxe houdt al je dagelijkse activiteiten bij, zoals het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt en je hartslag. Maar deze tracker gaat verder dan dat. Met de hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. En als je score te laag is, kun je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen doen op het display van de Luxe om je stressniveau te verlagen. Zo helpt deze tracker je niet alleen om je fysieke welzijn te verbeteren, maar ook je mentale gezondheid. Met de Fitbit Luxe krijg je ook gedetailleerd inzicht in je slaappatroon. Je kunt precies zien hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht en hoe rustig of onrustig je hebt geslapen. Bovendien houdt deze tracker ook het zuurstofniveau van je bloed in de gaten met behulp van de zuurstofsaturatie of SpO2 functie. Dit biedt waardevolle informatie over je algehele gezondheid en welzijn. Als kers op de taart ontvang je bij aankoop van de Fitbit.

Pluspunten
  • Dankzij de roestvrijstalen horlogekast en het kleurenscherm heeft deze activiteitstracker een stijlvolle uitstraling. Je blijft snel op de hoogte van berichten en inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt van je smartphone. Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verminderen.

Minpunten
  • Enkele functies werken niet zonder een Fitbit Premium account. De levensduur van dit horlogebandje is korter dan die van bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Speciale Editie Goud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Speciale Editie Goud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals