Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader

Geef je Fitbit Luxe activity tracker een upgrade met de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader. Met de gouden roestvrijstalen horlogekast en het prachtige gouden schakelbandje straalt deze tracker pure elegantie en luxe uit. Daarnaast kun je met het extra siliconen bandje eenvoudig wisselen tussen verschillende stijlen, zodat je altijd perfect bij je outfit past. De Fitbit Luxe houdt al je dagelijkse activiteiten bij, zoals het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt en je hartslag. Met behulp van de hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. Als deze score te laag is, kun je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen doen met behulp van de Luxe om je stressniveau te verlagen. Daarnaast biedt de Fitbit Luxe gedetailleerd inzicht in je slaappatroon en houdt het de zuurstofsaturatie of SpO2-functie in de gaten. Bij aankoop van de Fitbit Luxe ontvang je ook 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je nog meer uitgebreide gezondheidsrapportages ontvangt. Je kunt je Fitbit Luxe eenvoudig opladen met de meegeleverde lader. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Geef jezelf de ultieme luxe en stijl met de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Dankzij de roestvrij stalen horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvolle uitstraling. Je wordt snel op de hoogte gebracht van berichten en inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt van je smartphone.

Minpunten
  • De batterij van de Luxe gaat tot 5 dagen mee dankzij het kleurenscherm, terwijl de Inspire 2 een batterijduur heeft van 10 dagen. Voor sommige functies is een Fitbit Premium-account vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Luxe Speciale Editie Goud + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals